Läkarintyg Antigen Test Covid-19

Vad ska jag ta med mig?

    • Legitimation
    • Inte upplevt några symptom under de senaste 3 dagarna

Observera att det kan tillkomma kostnader om det krävs kompletterande undersökningar som röntgen, provtagning eller dylikt. Maila oss om du har några frågor eller vill ha ett kostnadsförslag

ANTIGENTEST FÖR RESA

 

Välkommen till Medicinska Intyg Sverige för provtagning och friskintyg för din resa. De flesta länder kräver ett aktuellt reseintyg som visar på ett negativt Covid19 PCR- eller Antigen-test vid inresa.

 

Boka tid hos oss i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Priset är för provtagning inkl läkarintyg för resa.
Intyget är på engelska med QR-Kod och skickas digitalt.

 

Antigen är ett snabbtest för att påvisa pågående infektion av Covid-19.
Våra Antigen tester har hög tillförlitlighet och klarar med god marginal folkhälsomyndighetens krav både gällande sensitivitet och specificitet. Vi är anslutna till E-hälsomyndigheten och har möjlighet att utfärda EU-DCC Intyg, så kallade Covidpass. Vid resa inom Europa så kan ni välja det i vår bokning, då får ni intyget till er Kivra eller Min Myndighetspost

 

Viktigt information:
– Svar inom 2h även på helgen.
– Vi kan även hjälpa resenärer utan svenskt personnummer.
– Viktigt att fylla i informationen i bokningen korrekt då detta är kopplat till ditt reseintyg.
– Reseintyg med QR-kod skicks digitalt
– Kontrollera alltid med det aktuella landets ambassad samt eventuella transferdestinationer för uppdaterad information och krav.

 

Är ni ett företag där fler än 10 personer behöver resa, kontakta oss via telefon på 08-512 588 00 eller maila info@medicinskaintyg.se för bokning. Ni kan även besöka vår företagssida för att kontakt oss om samarbete och avtal för era anställda.

 

img