Välkomna till vår mottagning. Vi utfärdar alla typer av intyg och hälsoundersökningar.

Varje år sedan 2015 skriver vi tusentals läkarintyg  och är väl insatta i regelverk och rutiner. Vi har regelbunden kontakt med aktuella organisationer och myndigheter, så att du alltid får korrekta och giltiga papper.

Boka enkelt online eller ring oss om du har några frågor.

 

Extra bråttom?
Vi vet att det kan vara svårt att hitta tid i vardagen så vi erbjuder ofta tid samma dag och har även kvällsöppet och ibland helgöppet. Vid behov ta då och ring oss eller skicka ett mail så ska vi försöka hjälpa dig.

 

​Vad gör vi?
Vi är helt specialiserade på att bedöma och rådgöra om din hälsa och vi har många typer av klienter:

  • – Du som ska förnya eller söka körkort för buss, lastbil eller taxi.
  • – Sjömän, alla typer av sjöfart och alltid enligt STCW Manila
  • – Idrottare, både på elit- och motionärsnivå som behöver friskintyg för tävlingar eller som använder oss som Medicinska Coacher.
  • – Du som ska arbeta eller studera utomlands, intyg för visum, skolor eller försäkringar.

 

Vad ingår i besöket?

Oavsett intyg eller frågeställning ingår alltid en undersökning av hjärta, lungor och blodtryck.

Vid behov kan vi även komplettera med relevanta blodprover och urinprover. De laboratorier vi samarbetar med har provstationer över hela Stockholm så du kan gå till den som är smidigast för dig, de flesta har drop-in tider där du kan lämna prov när det passar, så du behöver inte tänka på att fasta inför ditt besök hos oss.

Vid vissa kroniska sjukdomar, tex diabetes, kan vi behöver hämta in information från din behandlande läkare, om du ger ditt medgivande kan vi ofta göra det per telefon redan samma dag. Om du vet med dig att du har ett medicinskt tillstånd som kan innebära ett hinder eller kräva extra eftertanke för ditt intyg, ta gärna med dig journalkopior, så kan vi göra en snabbare bedömning och skriva ett bättre intyg.