Läkarintyg Uber

Vad ska jag ta med mig?

    • Legitimation
    • Glasögon (om du använder det)
    • Lista på läkemedel, om du tar några regelbundet

Observera att det kan tillkomma kostnader om det krävs kompletterande undersökningar som röntgen, provtagning eller dylikt. Maila oss om du har några frågor eller vill ha ett kostnadsförslag

Ska du börja köra med Uber?
Då är du varmt välkommen till oss på Medicinska Intyg för ditt digitala läkarintyg. Genom vårt samarbete får du som Uber-partner både ett billigare pris och tillgång till flera tider. Vi sitter på Sveavägen 60 i centrala Stockholm. Alla våra läkare är utbildade i trafikmedicin.

 

Ska du ta taxilegitimation?
Då krävs det att du har ett godkänt Läkarintyg. I detta ingår en grundlig hälsoundersökning och synundersökning. Hos oss bokar du enkelt en tid som passar dig och efter ditt besök skickar vi in ditt intyg digitalt till Transportstyrelsen. För detta intyg krävs normalt sett inga blodprover.

 

Har du en sjukdom, tillstånd eller tar mediciner och känner dig osäker om det påverkar din förmåga att köra taxi? Då är du välkommen att maila oss på info@medicinskaintyg.se

 

Arbetar du redan med Uber?
Alla som arbetar med Uber får ta del av vår Utökade Hälsoundersökning. Precis som du servar bilen är det viktigt att du tar han om dig själv. Med vår Hälsokontroll ingår läkarundersökning, tester och provtagning. Det ger oss dom bästa förutsättningarna för att främja hälsosamma levnadsvanor och förebygga sjukdom.

Välj stad och boka tid

Det senaste vår från blogg

Resa

Dykmedicin! Föreläsning i kväll med Dr.Aulin & Dr.Kriisa
I kväll har vi den stora glädjen att tipsa om en föreläsning om dykmedicin på dykskolan Oceanic Tech, våra E.D.T.C . . .

Resa

YKB: Hinner alla få sitt yrkesbevis?
Transportstyrelsen kom i slutet av Januari ut med siffror som visar att bara drygt 10% av Sveriges 110 000 berörda . . .

Resa

Zikaviruset: ska jag resa om jag är gravid?
Skrivet av: Jacob Rosenholm Bild: ECDC Många ringer oss och frågar om det är säkert att resa till länder där det . . .